SÄÄSTÄ 200 €
 • Yamaha CK88 Stagepiano
 • Yamaha CK88 Stagepiano
 • Yamaha CK88 Stagepiano
 • Yamaha CK88 Stagepiano
 • Yamaha CK88 Stagepiano
 • Yamaha CK88 Stagepiano

Yamaha CK88 Stagepiano

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 1390,00 139000 1590,00 € 159000
Määrä: kpl
Yamaha CK tarjoaa monipuoliset työkalut tuotantoympäristölle tai live-esiintymiselle missä ja milloin vain.
CK tarjoaa uutta ilmaisua yhdistämällä Yamaha CP-keikkapianon ja YC-urkusyntikan soundit kompaktissa muodossa ja monipuolisilla ohjaimilla varustettuna - fokus musiikissa, ei valikoissa!

CK-sarja soveltuu täydellisesti koulusoittimeksi, harrastajan viikonlopputyökaluksi, mutta myös rautaisen ammattisoittajan kakkossoittimeksi. 
Soundimaailma keskittyy akustisiin pianoihin, sähköpianoihin, urkuihin, syntikkasoundeihin ja valikoituihin lisäsoitinsoundeihin, kuten esim. jouset, brass-sektiot, ym akustiset soittimet. Soundien loppumaustaminen onnistuu laadukkaiden efektien avulla, mukana on jopa A/D -sisääntulo (analog to digital) omalla efektiprosessoinnilla laulumikrofonille tai soittimelle.

Split- (jaettu koskettimisto), layer- (kerrostetut soundit), miksaus- ja prosessointitoiminnot ovat helposti muokattavissa etupaneelin monipuolisilla ohjaimilla. Kolme ilmaisuvoimaista soitinosiota reaaliaikaisilla ohjaimilla tarjoavat ammattitasoista ilmaisua tilanteessa kuin tilanteessa.

CK-sarjan äänikirjasto käsittää kolme legendaarista Yamaha-flyygeliä (CFX, S700 ja CF3) sekä särmikkään, YC-sarjasta lainatun U1-pystypianosoundin.

Sähköpiano-kategoria tarjoaa laajan kokoelman Rhodes- ja Wurly -tyyppisiä vintage-klassikoita, mutta myös todellisen kasariklassikon DX7 FM-sähköpianon muodossa. Aidot "ysärivibat" Dance Party -soundeineen löytyvät ''DigiPiano'' -kategoriasta.
Ilmaisuvoimaiset Clavinet-soundit vievät väistämättä Funky-henkisten rudimenttien pariin.

CK-sarja tarjoaa kattavan urkuilmaisun yksissä kuorissa, 60-luvun ''surf rock'', sielukas R&B, tunteisiin vetoava Gospel ja paljon muuta. Urkuosio pohjautuu REFACE YC:hen, ja se sisältää 5 urkutyyppiä, rotary-efektin, percussion-osan sekä uudistetun vibrato/chorus-toiminnon. Autenttista urkutuntumaa korostaa yhdeksän Drawbar-liukutankoa ja fyysiset ohjaimet muille urkutoiminnoille.

CK mahdollistaa ilmaisuvoimaiset syntetisaatorisoundit ilman toimintovalikoiden syväsukeltamista. Mukana on analogiaikakauden tärkeimpiä pad-, lead-, synth bass-, synth brass- ja synth string -soundeja, mutta myös digitaaliaikakaudelle ominaisia tekstuurisoundeja ja bells- klassikoita.

Soundien muokkaus käy kätevästi vintage-henkisten CUTOFF-, RESONANCE-, ATTACK- ja RELEASE -potikoiden avulla. Synth bass ja -lead -soundeille tärkeä Mono-tila on helposti kytkettävissä päälle oman näppäimen avulla. Sama pätee Unison-toiminnolle, joka kolmen eri variaationsa avulla mahdollistaa massiiviset ''kasaripolysyntikat''.

CK tarjoaa monipuolisen efektiprosessoinnin soundien loppuviimeistelyyn. Signaalitien alkupäästä löytyy jokaiselle osiolle (Part A-B) omat Drive-, Effects 1- ja Effects 2 -efektit. Myös audion A/D -sisääntuloliitännällä on kaksi omaa efektiänsä.

Drive käsittää viisi eri tyyppistä overdrive- ja distortion -säröefektiä.

Effects 1 ja Effects 2 tarjoavat modulaatioefektejä (esim. Chorus, Flanger ja Phaser), tempoon sidottuja efektejä (Delay ja Reverb), Wah, Drive, Tremolo sekä kokoelman kokeellisempia syntikkaefektejä, kuten esim. Ring Modulation, Slicer, Lo-Fi. Laadukkaat efektit musikaalisin säädöin ovat soundillisesti sekä toiminnallisesti verrattavissa laadukkaisiin kitaraefektipedaaleihin.

Efektipuolen Master-osio käsittää delay- , reverb- ja Master EQ -efektit. Master Delay -tarjoaa 4 variaatiota, joista yksi on tempo-sidonnainen. Soundien sijoittaminen tilaan hoituu kolmen Master Reverb -tilaefektin avulla. Kaikilla osioilla (Part A, Part B, Part C) on omat tasosäätönsä Master-efekteille.

Audion A/D -sisääntuloväylälle on varattu omat efektinsä (2 kappaletta). Kytke mikrofoni, säädä efektit sopiviksi, ja kuuntele lopputulosta kaiuttimien, korvakuulokkeiden tai ulostuloliitännöiden välityksellä.

Efektiasetukset tallentuvat LIVE SET -muistipaikkoihin.

Kaikki A/D -sisääntuloväylään kytketyt audiosignaalit välittyvät USB-liitännän kautta tietokoneeseen tai iOS -älytablettiin. Toisin sanoen, CK toimii äänikorttina kaikkien suosittujen tietokonepohjaisten ääniohjelmien kanssa, kuten esim. Cubase/Cubasis, Logic, Ableton, Komplete, Omnisphere ym.

CK88 -mallin koskettimistona toimii autenttista flyygelituntumaa tarjoava ja kompaktisti muotoiltu Graded Hammer Standard -vasarakoskettimisto (GHS).

LIVE SET -muistipaikkaan tallentuu kaikki etupaneelin asetukset sekä lukuisia muita tärkeitä toimintoja, kuten A/D -sisääntuloliitännän asetukset ja efektit, sample playback -toiminto, LED-indikaattoreiden väriasetukset ym.

CK on täysiverinen, neljän vyöhykkeen (zone) MIDI-koskettimsto monipuolislla ohjausominaisuuksilla (vyöhykkeiden rajaukset, oktaavialat, soundien vaihdot ja paljon muuta).

CK-sarjan äänentoisto mahdollistaa jammailun ilman ulkoisia äänilaitteita. Paristo- ja akkukäyttöisyys laajentaa vapautta entisestään, sillä se mahdollistaa noin 4.5 h soittorupeaman ilman kytkeytymistä sähköverkkoon.

*Akut/paristot hankittava erikseen

CK-sarja toimii kaksisuuntaisena stereoäänikorttina ja MIDI-sovittimena Mac/PC ja iOS -ympärystöissä USB-to-Host -liitäntää hyödyntäen. Jopa A/D-sisääntuloliitännän audiosignaalit välittyvät USB-datan mukana tietokoneelle tai älylaitteelle. CK tarjoaa myös perinteiset 5-pinniset MIDI DIN -liitännät.

CK-sarja yhdistää täydellisesti hardware- ja softasoittimien parhaat puolet yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. MainStage ja Ableton softa-alustojen soittaminen, ohjaus ja soundien monitorointi hoituu helposti CK:n avulla ilman erillisiä äänikortteja ja MIDI-sovittimia. Musiikin tuottaminen vaikkapa keikkabussissa käy kätevästi pelkän CK:n ja tietokoneen tai iOS-laitteen avulla demolaulut ja kitarat mukaanlukien

Soita ja jaa välittömästi You Tubesa, Facebookissa, Instagramissa tai joissakin muissa sosiaalisen median alustoissa. Yhdistä CK USB-johdon avulla älylaitteeseen ja ota käyttöön samanaikainen videon tallentaminen (älylaitteen kamera), taustaraitojen suoratoisto musiikkikirjastosta, sekä stereoraidan äänittäminen CK:sta älylaitteelle. Tallentamisen jälkeen voit loppuviimeistellä musiikkivideon helppokäyttöisillä työkaluilla.

CK tukee audion suoratoistoa langattoman Bluetooth-toiminnon avulla, jolloin älylaitteen tuottama ääni kuuluu CK:n kaiuttimista tai korvakuulokkeista.

Langaton Bluetooth ja USB-audio toimivat samanaikaisesti; suoratoista opiskeltavaa kappaletta langattoman bluetooth-yhteyden välityksellä ja työstä nuotinnusohjelmaa, kuten esim. Doricoa USB-väylää hyödyntäen.

Ominaisuudet

 • 88-äänen GHS-vasarakoskettimisto
 • Koskettimistolle asetettavissa kolme rinnakkaista soundia
 • Rock-, pop-, jazz-, ja R&B -tyyleihin soveltuvia Yamaha REFACE YC -pohjaisia urkuja
 • 363 soitinääntä (jouset, puhallinsektiot, fonit ym)
 • Äänigenerointi: AWM2, AWM (urku)
 • Polyfonia 128 ääntä
 • Tuhdin ilmaisuvoimaisia syntikkasoundeja reaaliaikaisilla säätimillä
 • Laadukkaan monipuolinen efektiprosessointi fyysisillä säätimillä; Kolmelle osiolle (Part A-B) Drive+Effect1+Effect2 insert-efektit sekä Delay (4 tyyppiä), Reverb (3 tyyppiä) ja Master EQ (3-alueinen) Master-efektit.
 • Intuitiivistä muokkausta vintage-henkisten potikoiden ja säätimien avulla vailla valikkosukellusta.
 • Kaksi ohjelmoitavaa pedaaliliitäntää takaavat laajennettua ilmaisuvoimaa
 • Nelialueinen MIDI Master Keyboard -toiminnallisuus mahdollista hardware ja softasyntikoiden monipuolisen ohjattavuuden.
 • USB MIDI ja audio -toiminnallisuus (äänikorttiominaisuus).
 • [L/MONO]/[R] -ulostuloliitännät, 2 x 6,3 mm
 • [L/MONO]/[R] A/D-sisääntuloliitäntä (audio), 2 x 6,3 mm
 • Korvakuulokeliitäntä, 6,3 mm stereo
 • MIDI IN/OUT (DIN)
 • USB to HOST (MIDI & Audio)
 • Langaton Bluetooth
 • Äänentoisto: 2 x 6 W
 • Akkukäyttö: 8 x AA
 • Mitat: 1333 mm x 148 mm x 354 mm (leveys, korkeus, syvyys)
 • Paino: 13,1 kg
 • Myyntipakkauksen sisältö: Virtalähde (PA-150B), Käyttöohje
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.