Vic Firth RXH Rute-X Heayvy Gauge

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 38,00 3800
Määrä: kpl
Risukapulat puisella kapulavarrella ja siirrettävällä säätörenkaalla.

Rute-X-kapula, jossa seitsemän tuhdimpaa koivuruokoa tarjoaa enemmän äänenvoimakkuutta ja selkeämmän atakin rumpuja ja symbaaleja soitettaessa

Vic Firth RUTE-X risukapulat tarjoavat verrattoman dynamisen monipuolisuuden, napakat kantti-iskut sekä kapulamaiset ominaisuudet tavanomaisiin risukapuloihin nähden. Mainiot studiossa, harjoittelustta tai missä tahansa matalavolyymisessa tilanteessa.

 

Tekniset tiedot:

Materiaali: Koivu
Kädensija: Hikkori
Halkaisija: .580”/1.47cm
Pituus: 16.25”/41.28cm
Viimeistely:  Walnut stain

 

Vic Firth

Vuonna 1963 Bostonissa, Massachusettsin osavaltiossa perustettu yhtiö on tänään maailman suurin rumpukapuloiden ja mallettien valmistaja. Yhtiön perustaja Mr. Firth, oli ollut Boston Symphony Orchestran lyömäsoittajana 12 vuotta ja hän sai soitettavakseen teoksia, joihin hän olisi kaivannut parempilaatuisia kapuloita kuin siihen aikaan oli saatavana. Niinpä Vic päätyi suunnittelemaan sarjan itselleen sopivia työkaluja.

Vic veisti ensin käsin itselleen sopivat mallit tukevammista kapuloista ja lähetti sitten nämä prototyypit montrealilaiselle puusepänverstaalle Kanadan Quebeciin. Näistä prototyypeistä syntyivät SD1 ja SD2, kaksi ensimmäistä Vic Firth, Inc-yhiön tuotantomallia.

Vic sanoi, "Se syntyi tarpeesta, ei kuvitelmista tai kyvystäni perustaa firma." Vaikka kapulat oli alunperin tarkoitettu Vicin henkilökohtaiseen käyttöön, niistä tuli suosittuja hänen oppilaidensa keskuudessa ja viimein ne päätyivät musiikkiliikkeiden valikoimiin.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.