Vic Firth RUTE 606 Rods

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 32,00 3200
Määrä: kpl
Rute-risukapulat kumisella kädensijalla ja kiinteällä siteellä.

Vic Firth Rute606

Suunniteltu tarjoamaan soittajalle vaihtoehtoisia soundeja ja soittotuntumaa erilaisissa musiikillisissa ympäristöissä. 19 niputettua koivuruokoa.

Vic Firth tarjoaa laajan valikoiman vispilöitä ja risukapuloita sekä perinteisiin tyyleihin että erikoisempiin uusiin suuntauksiin. Kukin malli välittää omaa sanomaansa ja antaa soittajalle persoonallista ilmaisuvoimaa eri musiikkityyleihin.

 

Tekniset tiedot:

Materiaali: Koivu
Kädensija: Muovi
Halkaisija: .590”
Pituus: 16.125”

 

Vic Firth

Vuonna 1963 Bostonissa, Massachusettsin osavaltiossa perustettu yhtiö on tänään maailman suurin rumpukapuloiden ja mallettien valmistaja. Yhtiön perustaja Mr. Firth, oli ollut Boston Symphony Orchestran lyömäsoittajana 12 vuotta ja hän sai soitettavakseen teoksia, joihin hän olisi kaivannut parempilaatuisia kapuloita kuin siihen aikaan oli saatavana. Niinpä Vic päätyi suunnittelemaan sarjan itselleen sopivia työkaluja.

Vic veisti ensin käsin itselleen sopivat mallit tukevammista kapuloista ja lähetti sitten nämä prototyypit montrealilaiselle puusepänverstaalle Kanadan Quebeciin. Näistä prototyypeistä syntyivät SD1 ja SD2, kaksi ensimmäistä Vic Firth, Inc-yhiön tuotantomallia.

Vic sanoi, "Se syntyi tarpeesta, ei kuvitelmista tai kyvystäni perustaa firma." Vaikka kapulat oli alunperin tarkoitettu Vicin henkilökohtaiseen käyttöön, niistä tuli suosittuja hänen oppilaidensa keskuudessa ja viimein ne päätyivät musiikkiliikkeiden valikoimiin.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.