Shure SE215

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 109,00 10900
Määrä: kpl

Shure-korvanappikuulokkeet perustuvat ammattikäyttöön suunniteltuihin ja keikkakäytössä toimiviksi todettuihin malleihin. Kaikille malleille yhteistä on erinomainen ulkopuolisten äänien vaimennus (jopa 37 dB), jonka ansiosta kuunteluvoimakkuus voi olla alhaisempi äänekkäässä ympäristössä. Eristys toteutetaan ilman elektroniikkaa, joten pohjakohinaa aiheuttavaa elektroniikkaa ja paristoja ei tarvita. SE Series -mallien keveys, kestävyys ja erinomaisen hyvä soundi tekevät niistä ykkösvaihtoehtoja kannettavien laitteiden kuunteluun.

SE215 Sound Isolating -korvanappimallien Dynamic MicroDriver -elementit tarjoavat erinomaisen alapään vasteen. Keveys, matalaprofiilimuotoilu, suulakkeen optimoitu kulma ja korvan päältä asemoitavat, muotoiltavat johdot tarjoavat ihanteellisen käyttömukavuuden. Kevlarilla vahvistetut johdot ovat irrotettavissa kustomointia tai rikkinäisten vaihtoa varten. Kullatut MMCX-liittimet napsahtavat varmasti kiinni ja sallivat vapaan, 360° pyörimisen, jolloin johdot eivät koskaan jää kierteelle. Korvanapeilla on kahden vuoden Shure-takuu!

Tarjolla on kaksi värivaihtoehtoa: kirkas (SE215-CL) tai musta (SE215-K). Toimitukseen kuuluu myös Premium Fit Kit, joka sisältää seuraavat tarvikkeet:

3 paria mustia vaahtomuovisovitteita (S, M, L)
3 paria Soft Flex -sovitteita (S, M, L)
Vetoketjullinen kuljetuslaukku

Ominaisuudet

Stereokorvanapit
Dynamic MicroDriver -elementti
Herkkyys: 107 dB SPL/mW
Taajuusvaste: 22 Hz - 17,5 kHz
Impedanssi: 20 ?
Ulkoisten äänien vaimennus: < 37 dB
Liitin: kullattu 3,5 mm stereoplugi
Johto: 162 cm, irrotettavissa ja muotoiltavissa
Väri: kirkas tai musta

- väri: läpikuultava musta

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.