sE X1-S-Studio Bundle

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 269,00 26900
Määrä: kpl

sE Electronics X1-S-Studio Bundle

Jos teet äänityksiä akustoimattomassa tilassa (makuuhuoneessa, komerossa jne.), Reflexion Filter® on tarpeellinen apuväline, jolla vähennät ympäröivän huonetilan heijasteäänten pääsyä mikrofoniin. X1 S Studio Bundlessa on Vocal Packin lisäksi yksinkertainen ja tehokas RF-X vaimennin, jonka avulla saat aikaan laadukkaita äänityksiä missä tahansa.

Myyntipakkauksessa mukana laadukas isokalvoinen kondensaattorimikki, kelluva mikrofonipidike, pop-filtteri, akustiikkasuodin ja 3m mikrofonikaapeli.

 

 

Tekniset tiedot:

Mikrofoni: sE X1-S-mikrofoni
Akustiikkasuodin: RF-X Reflexion Filter®
Telinepidike: Kelluva
Pop-filtteri: Kyllä
Mikrofonikaapeli: 3m
 

sE Electronics X1 S laajakalvoinen kondensaattorimikrofoni

Käsin tehty ja yksilöllisesti viritetty 1" kapseli, korkealuokkainen elektroniikka, täysmetallinen runko, -10dB ja -20dB vaimennuskytkimet ja kaksi low cut-filtteriä. X1 S:n soundi ja ominaisuudet ovat tyypillisiä “high-end” studiomikeissä, mutta tässä ne ovat tarjolla murto-osan budjetilla.

X1 S on kehitetty sE:n myyntimenestysmalli X1:n ominaisuuksia ja suorituskykyä sopivasti jalostamalla. sE:n esitellessä X1:n vuonna 2010 kävi selväksi, että käsin tehty kondensaattorimikrofoni on mahdollista toteuttaa myös joka muusikon ulottuvilla olevassa hintaluokassa.

Edeltäjänsä tavoin X1 S on varustettu harkiten suunnitellulla kondensaattorikapselilla, jonka valmistetaan sE:n omassa kapseliverstaassa vuosikymmenien kokemuksella ja ammattitaidolla. Tämä kapseli tehdään hienoimpien soittimien tavoin käsityönä – ja sen tehtävä on tallentaa hienoimpien soittimien ainutlaatuinen sointi. -10 dB ja -20 dB vaimennuskytkimet lisäävät mukautuvuutta erilaisiin käyttökohteisiin ja mahdollistavat suurta äänenpainetta tuottavien instrumenttien, kuten kovaäänisten kitarastäkkien, fortissimo puhallinsektioiden ja raskaiden rumpusettien lähimikityksen.

Valittavissa 80Hz tai 160Hz leikkurit, joiden avulla voidaan eliminoida matalataajuiset huminat, polkuäänien tömähdykset ja kompensoida lähimikityksen yhteydessä korostuvia bassotaajuuksia (proximity-efekti).

 

Tekniset tiedot:

 
Kapseli: Käsintehty 1” kondensaattori
Suuntakuvio: Kardioidi
Taajuusvaste: 20Hz-20kHz
Elektronin impedanssi: 125 Ohms
Max SPL: 140/150/160dB (0 / 10 / 20 dB pad) (0.5% THD @ 1kHz)
Dynamiikka-alue: 131/141/151dB (0 / 10 / 20 dB attenuation pad)
Bassoleikkuri: 80/160 Hz, 6dB/Oct, switchable
Vaimennuskytkin: 10/20dB, switchable
Paino: 445g
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.