Roland Go:Piano 61

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 299,00 29900 330,00 € 33000
Määrä: kpl
Pianonsoiton aloittaminen saattaa tuntua hankalalta. Rolandin GO:PIANO toimii älypuhelimesi kanssa tehden oppimisesta yksinkertaista ja selkeää. Kun kytkeydyt langattomasti älypuhelimeesi Bluetoothilla®, voit nauttia rajoittamattomasta ilmaisesta verkkotarjonnasta ja oppiminen on nopeampaa ja hauskempaa. Tarjolla on piano-oppitunteja, karaokea ja opetusvideoita suosikkikappaleistasi.

Kytkeydy langattomasti älypuhelimeesi, hae verkkosisältöjä ja opi nopeammin

Tarvitset vain älypuhelimen ja pääset käsiksi GO:PIANOn parhaisiin ominaisuuksiin. Tämän koskettimiston Bluetooth-toiminnallisuus tekee helpoksi langattoman yhteyden muodostamisen älypuhelimeesi tai tablettiisi sekä musiikkikirjastosi tai ilmaisten verkko-oppituntien käytön. Soita mukana, kun musiikki striimaa soittimen korkealaatuisista kaiuttimista tai kuulokkeistasi. Jos kaipaat intensiivisempää pianoharjoittelua, tarjolla on useita erinomaisia appeja ja verkkosisältöä, joilla saat vauhtia oppimiseen ennenkuin alat työskennellä oman soitonopettajasi kanssa. GO:PIANO ja älypuhelimesi antavat Sinulle erinomaisen startin.

Nauti aidosta pianotuntumasta pienessä, tilaa säästävässä muodossa

Kaikissa kodeissa ei ole omaa huonetta täysikokoiselle akustiselle pianolle. GO:PIANOn kompakti ja kevyt rakenne antaa Sinulle mahdollisuuden nauttia uudesta intohimostasi missä tahansa. Aseta koskettimisto minne haluat, avaa älypuhelimesi ja olet valmis alkamaan soiton ilman kasaamista tai johtospagettia. Kytkemällä kuulokkeet GO:PIANOon voit harjoitella silloin kun haluat etkä häiritse muita.

Paristokäyttöisyys sekä langaton yhteys älypuhelimeen; tee musiikkia missä vain

Perinteinen akustinen piano sitoo Sinut yhteen paikkaan. Kun Sinulla on GO:PIANO ja älypuhelin, olet aina valmis tekemään musiikkia inspiraation iskiessä. Kompakti muoto ja paristokäyttöisyys tarkoittavat, että GO:PIANO menee minne sinä menet; voit esiintyä kaiuttimien kautta tai harjoitella kuulokkeilla. Langattomalla yhteydellä älypuhelimeesi saat järjestettyä nopean oppitunnin missä tahansa, koska tahansa.

Nauti perinteisestä pianotuntumasta 61 normaalikokoisella koskettimella

On turhauttavaa opetella pianonsoittoa koskettimistolla, joka ei tunnu oikealta. Toisin kuin tyypillisissä kannettavissa koskettimistoissa, GO:PIANOssa on 61 täysikokoisen koskettimen mukanaan tuoma, akustisten flyygelien koskettimistojen inspiroima soittotuntuma sekä dynamiikka. Tämä auttaa kehittyvää tekniikkaasi ja varmistaa helpon siirtymän, jos haluat soittaa suurempaa koskettimistoa myöhemmin. Jos niin teetkin, GO:PIANO jatkaa erinomaisena kannettavana pianona kotona ja matkustaessa.

Inspiroidu Rolandin dynaamisista pianosoundeista

Hyvä sointi saa Sinut jatkamaan soittoa; GO:PIANO inspiroi valikoimalla Rolandin huippupianojen soundeja. Kuulet joka koskettimen painalluksella sävelen oman luonteen, joka muuttuu saumattomasti kosketukseesi vastaten - aivan kuten hieno akustinen flyygeli. Tämä ominaisuus tuo dynamiikan soittoosi, saa Sinut kehittymään nopeammin ja tukee musikaalista kunnianhimoasi taitojesi karttuessa. GO:PIANOn soundivalikoimaan kuuluu myös sähköpianoja, urkuja ja muita soundeja, joilla voit nauttia tutkimusmatkoista eri musiikkityyleihin.

Saa enemmän irti opiskelusta sisäänrakennetuilla oppimistoiminnoilla

Yksin harjoitellessa keskittyminen herpaantuu helposti, mutta GO:PIANO pitää Sinut hereillä hetivalmiiden työkalujensa avulla. Ne tukevat Sinua päivittäisessä harjoittelussa ja löytyvät helposti etupaneelin säätimillä. Kokeile kehittää ajoitustasi metronomin avulla tai transponoi koskettimisto toiseen sävellajiin ja auta sävellystyötäsi. Käytä kätevää tallenninta soittosi äänittämiseen ja edistymisen arviointiin.


Perusominaisuudet

  • Omat korkealuokkaiset Bluetooth-kaiuttimet langattomaan yhteyteen älypuhelimen kanssa
  • Kompakti ja kevyt, soita ja säilytä missä tahansa
  • Täysin langatonta toimivuutta paristojen ja Bluetooth-yhteyden ansiosta
  • Ensiluokkainen pianosoitettavuus kompaktissa ja edullisessa soittimessa
  • 61 normaalikokoisen koskettimen koskettimisto sekä ilmeikäs kosketusherkkyys
  • Bluetooth MIDI-tuki monipuolisiin musiikkioppitunteihin älypuhelimella tai tabletilla
  • Metronomi, transponointi ja äänitysominaisuus tukevat päivittäistä harjoittelua
  • Soita koska tahansa omien kaiuttimien tai kuulokkeiden kautta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.