Kawai KDP-75W, valkoinen matta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 888,00 88800
Määrä: kpl

Täysiverinen Kawai edullisemmassa hintaluokassa

Kawai KDP75 on vaikuttava lisä Kawain suosittuun ja palkittuun digitaalipianojen mallistoon uudessa edullisemmassa hintaluokassa! KDP75 pitää sisällään Kawain halutun soittotuntuman uuden Responsive Hammer Compact -vasarakoskettimiston avulla, kun taas huippuluokan soundeista vastaavat kauniit Shigeru Kawai SK-EX konserttiflyygelistä tallennetut samplet. Helppoa käytettävyyttä varten tässä soittimessa on vielä lisäksi USB-liitännät sekä tuki viimeisimmille Kawai PianoRemote sekä Kawai PiaBookPlayer -applikaatioille, joiden avulla pääset käsiksi syvempään pianosoundin kontrolloitavuuteen sekä kattavaan nuottivalikoimaan. KDP75 on täydellinen valinta kun haetaan korkeaa laatua, inspiroivaa soittotuntumaa sekä Kawain palkittua sointia edullisemmassa hintaluokassa.

 

Tuntuma

KDP75 on varustettu Kawain uudella Responsive Hammer Compact -vasarakoskettimistolla, joka on suunniteltu tuomaan Kawain ainutlaatuinen akustisten pianojen ja flyygeleiden soittotuntuma myös digitaalipianon muotoon. Tämä koskettimisto pohjautuu suosittuun Responsive Hammer -vasarakoskettimistoon ja sen jouseton design sekä vakaa rakenne tarjoavat tasaisen liikkeen, samalla kun koskettimiston parannellut pehmustinmateriaalit pitävät koskettimiston mekaaniset äänet minimissään. Aivan kuten akustisessa pianossakin bassokielillä on raskaammat vasarat ja diskanttikielillä kevyemmät, myös RHC-vasarakoskettimistossa koskettimien painotus kasvaa bassopäätä kohti siirtyessä, mikä antaa soittimelle vahvan ja luonnollisen soittovasteen. Yhdessä nämä ominaisuudet johtavat pehmeään, luonnolliseen ja erittäin autenttiseen akustisen pianon soittotuntumaan joka inspiroi päivä toisensa jälkeen.

 

Soundi

Shigeru Kawai SK-EX konserttiflyygeli kehitettiin flyygelin rakentamisen taidon seuraavaksi edistysaskeleeksi, ja tämän palkitun konserttiflyygelin soundi on myös KDP75:n inspiroivan soittokokemuksen ytimessä. Tämän konserttiflyygelin täysi sointi on viimeistä piirtoa myöten tallennettu KDP75:n äänimoottoriin hyödyntämällä Kawain Harmonic Imaging -teknologiaa jossa pianon jokainen kosketin äänitetään useita kertoja eri voimakkuuksilla. Flyygelissä soiton voimakkuus ei vaikuta pelkästään soittimen tuottamaan äänenvoimakkuuteen, vaan myös sen soinnilliseen luonteeseen. Äänittämällä flyygelin jokaisen koskettimen sointi useilla eri voimakkuuksilla, Kawai KDP75 pystyy tuottamaan erittäin tarkan toisinnon tästä äärimmäisen suositusta ja palkitusta flyygelistä joka koskettimiston osalla ja soiton voimakkuudella.

 

Parasta mahdollista sointia varten KDP75 on myös varustettu tehokkaalla 18W kaiutinjärjestelmällä, joka täyttää vaivatta pienen ja keskikokoisen huoneen Kawain vaikuttavilla pianosoundeilla. Hiljaisempaa soittoa vaativia tilanteita varten KDP75 on myös varustettu älykkäällä Low Volume Balance -toiminnolla, joka muokkaa älykkäästi pianon soinnin ja kosketuksen ominaisuuksia siten, että hiljaisempikin pianissimo-soitto onnistuu vaivatta. Kuulokkeilla soittoa varten tämä digitaalipiano on varustettu myös Kawain Spatial Headphone Sound -ominaisuudella, joka tuottaa kuulokkeilla soittaessa autenttisen tuntuman pianon soittamisesta huoneessa. KDP75:n Spatial Headphone Sound tarjoaa kolme erilaista tilavaihtoehtoa joista valita, sekä kolme erilaista kuuloketyyppiä jotta voit optimoida oman kuuntelusi inspiroivia soittohetkiä varten.

 

Design

Digitaalipianon ei pidä pelkästään kuulostaa ja tuntua hyvältä, sen kuuluu myös näyttää hyvältä. KDP75 toteuttaa tätä klassisia pianomuotoja henkivällä kompaktilla designillä, joka on samanaikaisesti yksinkertainen ja viehättävä. Vienosti kaareutuvat sivupalkit, puiset sivut ja leveät lattiatuet antavat tälle pianolle sen tunnuksenomaisen ulkonäön ja samanaikaisesti vakaan rakenteen. Näiden lisäksi KDP75 on varustettu liukuvalla koskettimiston kannella, sekä leveällä nuottitelineellä joka on mahdollista asettaa matalaksi silloin kun sitä ei tarvita. Vain 40 senttiä syvä KDP75 on digitaalipianoksi yllättävän kompakti, mikä tekee siitä erittäin sopivan erilaisiin pieniin tiloihin ja asuntoihin.

 

Ja enemmän

Ottaakseen kaiken irti digitaalisuuden mahdollisuuksista, KDP75 tarjoaa myös laajan skaalan inspiroivia lisäominaisuuksia jotka menevät perinteistä pianonsoittoa syvemmälle. Usean erilaisen pianosoundin lisäksi tarjolla on laaja valikoima monipuolisia lisä-ääniä, jotka sisältävät sekä vintage-henkisiä sähköpianosoundeja, urkusoundeja, cembaloita, vibrafoneja että jousisoundejakin. Lisäksi Dual-moodi mahdollistaa kahden soittajan yhteissoiton pianolla moniosaisempia kappaleita ja opetushetkiä varten. Sisäänrakennetun USB-MIDI -yhteyden avulla KDP75 voi myös ohjata laajaa skaalaa ulkoisia soundimoduuleita tai musiikkiohjelmistoja. USB-MIDI -yhteyden avulla tässä pianossa on mahdollista hyödyntää myös Kawain PianoRemote- ja PiaBookPlayer-ohjelmistoja syvempää pianon sointikontrollia ja laajaa nuottivalikoimaa varten.

 

KDP75 on myös varustettu oppimisominaisuudella ja tämän pianon Lesson-toiminto pitää sisällään valikoiman suosituimpia klassisia kappaleita ja etydejä Czernyltä, Burgmülleriltä ja Beyeriltä, sekä klassisempia kappaleita Alfred's Basic Piano -oppikirjojen mukaisesti. Jokaisen etydin ja kappaleen vasemman ja oikean käden osioita on mahdollisuus harjoitella itsenäisesti ja sisäänrakennettu metronomi sekä säädettävä tempo mahdollistavat jokaiselle tasolle sopivan soittotahdin.

 

 

Ominaisuudet:

 • Kawai KDP75 Digitaalipiano
 • Väri: Embossed White
 • Kompakti ja edullinen digitaalipiano täydellä Kawain soundilla ja soitettavuudella
 • Koskettimisto: Responsive Hammer Compact, 88 kosketinta, mattapintaiset koskettimet
 • Pedaali: Kawai Triple Pedal System. Sustain, Soft ja Sostenuto -pedaalit
 • Pianosoundi: Harmonic Imaging. 88 koskettimen stereosamplaus SK-EX konserttiflyygelistä
 • Maksimi polyfonia: 192 nuottia
 • Pianon soinnin säätö: 13 parametrin Virtual Technician PianoRemote-ohjelmiston kautta
 • Soundien määrä: 15 soundia
 • Kaikuefekti: 6 eri tyyppiä
 • Kaiuttimet: 2x 8x12cm
 • Kaiuttimien teho: 18W (2x 9W)
 • Kuulokesoundi: Spatial Headphone Sound
 • Liitännät:
  • Kuulokeliitäntä: 1x 1/4", 1x 3.5mm stereojakit
  • MIDI: USB-MIDI
 • Mitat: 136 x 40,5 x 85,5 cm
 • Paino: 46 kg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.