Epiphone Kirk Hammett “Greeny” 1959 Les Paul Standard -Greeny Burst

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 1590,00 159000
Määrä: kpl

Kolme legendaarista kitaristia, Yksi legendaarinen kitara

 

Harva kitara on yhtä legendaarisessa maineessa kuin Gibson Greeny. Sen tarina on mysteerin verhoama, mutta silti harvat kitarat ovat yhtä maineikkaita. Greeny on yksi ikonisimmista alkuperäisistä Les Paul Standardeista, jonka ainutlaatuinen soundi on yhtä tunnistettava kuin itse kitara. 

Ensimmäinen maineikas omistaja alkuperäiselle Greenylle oli Peter Green ja hän käyttikin kitaraa Fleetwood Macin parissa säännöllisesti. Sen jälkeen Greeny siirtyi Gary Moorelle, joka käytti sitä kolme vuosikymmentä Thin Lizzyn kanssa ja sooloartistina. Viimeisin omistaja on Metallicassa mainetta niittänyt Kirk Hammet, joten kitara on todella kulkenut jo kolmen legendaarisen kitaristin käsissä. 

Greenyn erottuva soundi johtuu osittain epävaiheisesta keskikytkimen asennosta, johtuen kaulamikrofonin käänteisestä magneettisesta napaisuudesta. Kirk Hammett ”Greeny” Les Paul Standard on saanut inspiraationsa tästä legendaarisesta kitarasta ja antaa soittajille ympäri maailman mahdollisuuden kokea ”Greenyn” taian itse.

Epiphone Kirk Hammet "Greeny" Les Paul Standard syntyi Epiphonen ja Gibson Custom Shopin yhteistyön seurauksena. Tämä poikkeuksellinen kitara mukailee Kirk Hammetin legendaarista alkuperäiskappaletta ja antaa soittajille ympäri maailman mahdollisuuden kokea ”Greenyn” taian itse. Kitara on varustettu Gibson USA Greenybucker mikeillä, Switchcraft® mikkikytkimellä ja jakilla, CTS® potikoilla, Mallory ™ kondensaattoreilla sekä Grover® Rotomatic® virittimillä. Lisäksi lapa on Gibsoneista tuttu "open book"-mallinen.

 

Malli: Les Paul

Runko: Mahonkia, AAA -loimuvaahtera kannella ja Aged Gloss -viimeistelyllä

Kaula: 1-osainen Mahonki

Otelauta: Indian Laurel

Kaulan profiili: Custom Greeny Profile

Skaala: 628.65 mm / 24.75 in

Radius: 304.8 mm / 12 in

Nauhat: 22, Medium Jumbo

Satula: Graph Tech

Satulan leveys: 43.0 mm / 1.692 in

Metalliosat: Nikkeli

Talla: Epiphone Tune-O-Matic/LockTone Stop Bar

Virityskoneisto: Grover Rotomatic with Spade Button

Kaularauta: Dual Action

Kaulamikrofoni: Gibson USA Greenybucker with Reversed Magnetic Polarity; Reverse Mounted

Tallamikrofoni: Gibson USA Greenybucker

Säätimet: 2 x Volume, 2 x Tone, 50s Wiring, CTS -potikat, Mallory kondensaattorit, Switchcraftin 3-asentoinen mikrofonin valintakytkin

Kielisarja: .010, .013, .017, .026, .036, .046

Väri: Greeny Burst 

Kotelo: Vintagehenkinen ruskea kotelo upealla pinkillä sisälmyksellä ja ”Inspired by Gibson Custom” -logolla.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.