Harmaa Pardon? -Mielestä ja vastaan (CD-Digipack)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 17,00 1700
Määrä: kpl

HARMAA PARDON? on suomenkielistä modernia rocktykitystä perinteisessä 1990-2000 hengessä. Genreinä ovat rock, hard rock, poprock ja punkahtaviakin ralleja löytyy. HARMAA PARDON? yhtyeen ytimen muodostavat aikuiset pohojammaan pojat Jaakko Piri ja Gary Keskinen. Kaksikko kirjoittaa biisit ja soittaa rumpuja lukuunottamatta kaikki muut instrumentit. Jaakko rämpyttää myös äänihuulia. Rumpuja uudella tuotannolla paukuttavat timanttiset Teijo Jämsä ja Gas Lipstick. Äänityksistä vastaa Kiikku Records ja miksauspöydän takana namiskoja vääntelee herra Janne Saksa, Sound Supremelta.

Mielestä ja vastaan -albumilla sukellellaan ennen kaikkea ihmismielen ristiriitaisuuksien sopukoissa. Lyriikoissa on kuultavissa tavoiteminän ja todellisen minän alati käytävää taistelua. Vastapuolelta löytyy kuitenkin myös tarinankerrontaa, nykyihmisen ruodintaa sekä ihan puhdasta rakkauttakin.

Mielestä ja vastaan -albumin CD-Digipack tarjoaa massiivisen määrän herkkua. 150 Kappaleen rajoitetun painoksen mukana saat fyysisen 12 sivuisen kirjasen, sisältäen kappaleiden sanoitukset. Mukana kirjasessa on myös QR-koodi, jonka kautta pääset Pardonin salaiseen maailmaan katselemaan kuvamateriaalia, lukemaan julkaisemattomien kappaleiden lyriikoita sekä kuuntelemaan 6 biisin ”Demosta ja vastaan” extra-albumin. Aikamoista!

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.