ROLAND SPD-SX sampleri

Hinta: 710,00
Määrä: kpl
Ainutlaatuinen sampleri, Innovatiivinen äänenkaappaus toiminto, vaikuttava soittokokemus, kolme multiefektiä ja paljon muuta. Uuden SPD-SX:n avulla hallitset sample-tallennuksen ja -toiston kätevästi kapuloilla. Se on täydellinen lisävaruste akustiseen tai sähköiseen rumpusettiin, perkussio-kattaukseen ja DJ:n tai kosketinsoittajan laitearsenaaliin. SPD-SX soveltuu yhtälailla live-käyttöön, äänityksiin, esituotantoon kuin klubeihinkin. SPX-SX:ssä monet ennestään tutut ja hyväksi havaitut ominaisuudet nousevat aivan uudelle tasolle. Viimeisintä teknologiaa hyödyntäen SPD-SX hoitaa yksittäisten sample-iskujen käskytyksen ja looppien tai kokonaisten taustaraitojen toistamisen huolellisesti, luotettavasti ja nopeasti. Nauti nyt kehittyneimmästä triggaus- ja samplaus-teknologiasta tyylikkäästi ja helposti.
- Ainutlaatuinen sampleri – ainoa lajissaan
- 4GB sisäinen muisti mahdollistaa 720 minuutin mono-samplauksen ilman lisämuistia
- 9 kosketusherkkää padia ja 2 tuplatriggeri-sisäänmenoa - Multi-Pad Sampling – samplet on helppo tallentaa ja asettaa padeille
- 3 itsenäistä multiefektiä, 2 reaaliaikaista ohjainpotikkaa ja 4 efektinappia
- LED-valot osoittavat padien tilan ja äänenvoimakkuuden - Monipuoliset USB-toiminnot (USB-massamuisti, USB MIDI/Audio, USB-muisti)
- Wave Manager –ohjelma helpottaa sample-tiedostojen siirtelyä ja järjestelyä
- Suuri LCD-näyttö

 • Lyöntialusta

  SPD-SX:ssä on yhdeksän erittäin herkkää padia, kaksi reaaliaikaista kontrolleria sekä neljä efektipotikkaa. Rolandin kaikkein kehittynein triggeri-teknologia mahdollistaa padien täydellisen tarkan ja dynaamisen toimivuuden. Suurelta LCD-näytöltä käytössä olevat asetukset ovat luettavissa kaikenlaisissa olosuhteissa. Jokaisella padilla on oma LED-valo, joka näyttää sen kulloisenkin tilan – sample-fraaseja trigatessa LED-valot näyttävät mitkä padit ovat toistotilassa, ja LED-valon kirkkaus taas osoittaa äänentason voimakkuutta, aivan kuten miksereissä. Selkeä punainen juova padien välissä helpottaa eri lyöntipintojen hahmottamista lavalla.

 • Soitettavuus ja toiminnallisuus paremmaksi

  Tänä päivänä yhä useammat rumpalit ja perkussionistit tarvitsevat sampleja esityksissään. SPD-SX tyydyttää nämä soittajien alati kasvavat vaatimukset varsin olennaisilla ominaisuuksilla kuten klikki-ulostulon reititys, erilliset äänenvoimakkuuden säädöt, Pad Check –toiminto, apu-ulostulot ja paljon muuta.

 • Efektit

  SDP-SX:ssä on käytössä kolme multiefektiä – yksi masterefekti ja kaksi vapaavalintaista efektiä jokaiseen settiin. Efektejä on mahdollista kontrolloida reaaliaikaisesti DJ-maailmasta tutulla tavalla etupaneelin potikoilla. Käy käsiksi potikoihin, sillä filtteri, delay, loopperi ja yksi valitsemasi efekti ovat kaikki luovasti muokattavissa neljän painonapin ja kahden ohjainpotikan avulla.

 • Multi-Pad Sampling

  SPD-SX kätkee sisäänsä paljon mahtavia ja helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten Multi-Pad Sampling. Syötä vain ääntä laitteeseen audio-sisääntulojen tai USB:n kautta ja lyö padia osoittaaksesi samplelle alku- ja loppupiste. Sample määräytyy oikean mittaisena automaattisesti lyömällesi padille. Todella helppo ja nopea tapa luoda uusia multi-sampleja ja padi-pankkeja.

 • SPD-SX Wave Manager –ohjelma

  SPD-SX:n reilu sisäinen muistikapasiteetti (4GB) mahdollistaa suuren sample-kirjaston tallentamisen. Ulkopuolista muistia ei tarvita kun laitteen sisäiseen muistiin mahtuu 16bit. 44.1kHz mono-materiaalia noin 720 minuuttia, 10,000 tiedostoa. USB-portti mahdollistaa sample-tiedostojen lataamisen suoraan muistitikulta SPD-SX:ään. Mukana tulevan Wave Managerin avulla siirrät ja järjestelet sample-tiedostoja tietokoneen ja SPD-SX:n välillä tehokkaasti ja kätevästi.


Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.