Roland RD-88 Stage Piano -kaiuttimilla

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 1169,00 116900
Määrä: kpl
Ota lava haltuun! RD-pianot ovat olleet ammattipianistien suosikkeja jo yli 30 vuotta, ne näkyvät lavoilla ympäri maailman. Nyt saat suositun RD-soundin ja soitettavuuden keveämpänä ja edullisempana instrumenttina.

Maailmanluokan soitettavuutta
Yli kolmen vuosikymmenen ajan ammattilaiset ovat luottaneet RD-pianoihin illasta toiseen lavoilla ympäri maailman. Yksi syy on niiden erinomainen soitettavuus ja kuinka yhteydessä pianoon tunnet olevasi soittaessasi sitä. Tuhdit säätimet ja luotettava, luonnolliselta tuntuva koskettimisto ovat käytössäsi - koskettimisto, joka ei koskaan ole jäykkä tai liian joustava.

Autenttisia soundeja
Upea keikkapiano tarvitsee soundeja, jotka ovat autenttisia ja joissa on luonnetta. RD-88 ammentaa rikkaasta perinteestään. Siinä on uusia SuperNATURAL-pianoja ja -sähköpianoja, joista saat niin säihkettä kuin rosoa muutamalla säätimen käännöllä. Erityisen käteväksi soittimen tekee sen tarkkaan valittu joukko perinteikkäitä akustisia ja elektronisia soundeja historiamme ajalta, joissa käytetään samaa ääniosaa kuin huippusyntikoissamme.

Virkistävän yksinkertainen
RD-pianoihin saa helposti yhteyden intuitiivisten ohjainten ja selkeän käyttöliittymän ansiosta. RD-88 ei eroa joukosta vaan antaa Sinulle juuri sen, mitä tarvitset varmaan ja ilmeikkääseen soittoon. Tärkeät säätimet on selkeästi merkitty ja aina helposti saatavilla. Löydät nopeasti suosikkisoundisi ja saat lisättyä efektejä tai voit muokata sointibalanssia keikkapaikkaan sopivaksi.

Integroi softasyntikoita
Toisinaan saatat tarvita juuri tiettyä soundia tai jonkin softasyntikan tai samplekirjaston tiettyä ominaisuutta. RD-88:ssa on kolme zonea, joilla voidaan käyttää sisäisiä soundeja tai niille voidaan asettaa ja niillä voidaan ohjata Apple Mainstagen softasyntikoita. Näin saat helposti toisinnettua raidan soundin livenä tai miksattua softasyntikoiden suosikkejasi RD-88:n omiin soundeihin.

Sopii elämääsi
RD-88:n puhdas ja kompakti muotoilu sopii hyvin elämäntyyliisi. Sen kevyt, mutta silti tukeva rakenne tekee siitä helposti liikuteltavan ja nopean pystyttää - myös pienillä lavoilla tai ahtaissa treeniolosuhteissa. Tehokas sisäinen kaiutinjärjestelmä on erittäin kätevä, saat soitettua vähemmilla laitteilla ilman turhaa säätöä.
Ominaisuuksia:


 • 88-koskettimen PHA-4 Standard -koskettimisto, Escapement-mekanismilla ja Ivory Feel -pinnoitteella
 • Ääniydin: ZEN-Core, SuperNATURAL Piano, SuperNATURAL E.Piano
 • Kolme samanaikaista osaa
 • Efektit: Zone Multi-effects: 3 systems, 90 types
  Zone EQ: 3 kpl
  Zone Tone Color: 3 kpl
  Scene Multi -efekti: (IFX): 90 tyyppiä
  Sympathetic Resonance
  Chorus/Delay: 8 types
  Reverb: 6 types
  Master Compressor
  Master EQ
  Input Reverb
  Input EQ
 • Muita toimintoja: Favorite-muistipaikat, rytmitausta, Song Player -kappaletoisto, MIDI Master -koskettimisto, DAW-ohjain
 • Vahvistinteho: 6 W x 2
 • Graafinen LCD-näyttö (128 x 64)
 • Liitännät: Korvakuuloke 1/4''stereo, mikrofonin sisääntuloliitäntä (1/4'' mono), linjatason sisääntulo (3,5 mm stereo), Pedaliliitännät x 3 (DAMPER, FC1, FC2), MIDI OUT, USB (muistitikku), USB COMPUTER (USB audio/MIDI), DC-liitäntä
 • Mitat: 1,284 (W) x 258 (D) x 159 (H) mm
 • Paino: 13,5 kg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.