ALE 10 %
  • Roland LX708PW kiiltävä valkoinen
  • Roland LX708PW kiiltävä valkoinen
  • Roland LX708PW kiiltävä valkoinen
  • Roland LX708PW kiiltävä valkoinen

Roland LX708PW kiiltävä valkoinen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 4490,00 449000 4990,00 € 499000
Määrä: kpl

HANKI NYT, MAKSA VASTA TAMMIKUUSSA 2022!
-> Soita 06 4292600
Toimitus sopimuksen mukaan.


Piano, joka kommunikoi korkeimmalla tasolla

Jos odotuksesi pianosoundin suhteen ovat korkealla, LX700 -sarja on suunniteltu tyydyttämään ne. Jo aivan perustasolla - tavassa, jolla soundi luodaan - LX-sarja erottuu muista. Vaihtoehtoina on kaksi maailmanluokan pianoa, joista kummassakin on huomattava soinnillinen ominaispiirre, jota et muualta löydä. Tehokas kaiutinjärjestelmä saa ihosi kananlihalle. Jos arvostat musiikin soittamisessa hienopiirteisempiä seikkoja, LX-700 -sarjan instrumentti on oikeanlainen sijoitus.

Erinomainen soitto kumpuaa erinomaisesta soundista

Sointi on jokaisen vaativan pianistin prioriteetti Flyygelin rikas sointi syntyy usean fyysisen vuorovaikutuksen tuloksena; koskettimia painetaan, vasarat lyövät, kielet resonoivat ja ääni kumpuaa. Nämä ja monet muut elementit luovat osaltaan lopullisen, soittajan korviin kuuluvan äänen. Rolandin kokonaan uusi PureAcoustic Piano Modeling käyttää edistyneitä teknologioita tuottamaan jokaisen osa-alueen sisäiset vuorovaikutukset, tuloksena on kauniin rikas sointi, jota ennen tätä päivää voitiin kuulla vain flyygelistä.

Voima luoda – sormenpäissäsi

Rolandin PureAcoustic Piano Modelling -teknologia luo digitaalisesti uudelleen akustisten pianojen tavan muodostaa ääni; kosketin painetaan alas, vasara lyö kieltä, kieli resonoi rungon sisällä - ennen kuin moni muu elementti muokkaa lopullista sointia. Nämä elementit vuorovaikuttavat tuottaen kompleksisia sointipiirteitä, samaan aikaan resonanssi muuttuu soitettujen sävelten lukumäärän, rekisterin ja kaikupedaalin käytön mukaan. Oikeanlaisen soittajan käsissä ilmaisun rajat katoavat - LX700 -sarja asettaa kaiken tämän, ja enemmän, käyttöösi.

Miksi mallintaminen on parempaa kuin samplaaminen

Useimmissa digitaalipianoissa käytetään ’sampling’ -teknologiaa, jossa yksittäiset sävelet äänitetään akustisesta pianosta ja yhdistetään lopulliseksi soundiksi. Tämä lähestyminen rajoittaa ilmaisua, samaan tapaan kuin yksittäisistä kuvista koottu animaatio. Roland käyttää erilaista lähestymistapaa tuottaen äänen edistyksellistä digitaalista mallinnus-teknologiaa käyttäen, joka luo uudelleen pianon äänentuottamistavan reaaliajassa. Se on niin tarkka, että ilmaisusi ja kosketuksesi muuntuu soittaessasi kauniin rikkaaksi soinniksi, joka houkuttaa Sinua soittamaan.

Paras kummastakin maailmasta – yhdessä instrumentissa

Jopa kokeneet pianistit tarvitsevat tuoretta inspiraatiota. LX700-sarjassa on kaksi kokonaan erilaista pianomallia; klassinen eurooppalainen flyygeli, jossa on rikas, syvä sointi sekä amerikkalainen, jossa korostetaan selkeyttä ja kirkkautta. Tämä lähestymistapa menee huomattavasti perinteisten digitaalipianojen tyypillisten sointivariaatioiden tuolle puolen. Ajattele sitä kuin omistaisit kaksi maailmanluokan pianoa, jotka edustavat erilaisia mutta toisiaan täydentäviä puolia pianon sointikirjossa. Voit myös muokata sointia, jotta se on täsmälleen kuin haluat.

Sensaatiomainen ääni, joka ympäröi Sinua

Jokaisessa LX700-mallissa käytetään Acoustic Projection System -järjestelmää, joka tuottaa upeassa tilassa soivan flyygelin täyteläisen soinnin - ilman lattiapinta-alaa. Huippumalli LX708:ssa on tehokkaan vahvistimen ajama kahdeksan kaiuttimen nelitiejärjestelmä. Jokaisella kaiuttimella on oma roolinsa ylivoimaisen pianoäänen tuotannossa. Tehokkaat rungon kaiuttimet tuottavat kattavan pääsoundin, ylhäälle asennetut tilakaiuttimet tuottavat puolestaan pianon rungon resonanssin heijastaen äänen etuosan C-muotoisesta laajasta aukosta. Lopuksi lähikenttä- sekä diskanttikaiuttimet välittävät lisä-äänet, jotka todennäköisimmin huomaat; dynaamiset harmoniset sekä vaikkapa vasaroiden äänet niiden iskeytyessä kieliin. Ääneen saadaan lisää selkeyttä avaamalla yläkansi.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.