EP Series Fuzz Pedal

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 349,90 34990
Määrä: kpl
Todellinen keräilyharvinaisuus ja pala suomalaisten musiikin historiaa. 100 kpl RAJOITETTU ERÄ! Esa Pulliaisen kitarasoundi on muodostunut jo käsitteeksi Suomessa. Esan 70-luvulla hankkima, mm Tähdet Tähdet- biisissä kuultavissa oleva Fuzz-pedaali on nyt saanut Suomessa käsin tehdyn uusintapainoksen.

Kitaralegenda Esa Pulliainen käytti yhtä ainoaa säröpedaalia 80-luvun loppupuolelle saakka keikoilla ja studiossa. Pedaali oli Ruotsissa vuonna 1979 tehty yksinkertainen Fuzz, jota kuullaan mm. Rauli Badding Somerjoen vuoden 1983 ikivihreän "Tähdet Tähdet"-levytyksen tutussa kitaraintrossa.

Nyt klassisesta fuzz-pedaalista on valmistettu kotimaisena käsityönä sadan kappaleen rajoitettu uusintapainos. EP Series Fuzz on elektroniikaltaan ja ominaisuuksiltaan täysin samanlainen kuin alkuperäinen. Käyttömukavuuden vuoksi uusintapainokseen on lisätty alkuperäisestä puuttuneet merkkivalo ja 9V-virtälähdeliitäntä.

Jokainen yksilö on numeroitu. Pedaalin mukana tulee Esa Pulliaisen käsin signeeraama ja päiväämä sertifikaatti, jossa on myös Pulliaisen kirjoittama tarina "Tähdet tähdet"-pedaalin historiasta.

Ominaisuuksia:


- Fuzz- ja Volume- säädöt
- Virrantarve: 2,1 mm 9V DC miinus keskellä virtalähde tai 9V paristo.
- True Bypass
- Mukana Esan allekirjoittama numeroitu sertifikaatti
- Käsintehty Suomessa
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.