Boss JB-2 Angry Diver

Hinta: 205,00
Määrä: kpl

BOSS ja JHS Pedals yhdistävät voimansa luodakseen uuden Drive-pedaalin, jossa on massiivinen sointien kirjo

Juhlistaakseen BOSS Compact-pedaalien 40 vuotisjuhlaa, kaksi johtavaa valmistajaa, BOSS ja JHS Pedals tekevät historiallista luovaa yhteistyötä. Klassisesti BOSS compact-muotoiltu JB-2 Angry Driver yhdistää ikonisen BOSS BD-2 Blues Driverin ja JHS Pedalsin suositun Angry Charlien. Tiivistä yhteistyötä tehden kaksi pedaali-innovaattoria ovat kehittäneet kokonaan uuden yhdistelmärakenteen, jossa monipuolinen soundi ja toiminto yhdistyvät täydellisesti kahden tilan drive-toimintoon.

JB-2 Angry Driverissä on kolme kahden sisäkkäisen potikan yhdistelmää, joissa on kummallekin overdrive-tyypille omat, itsenäiset ohjaukset drivelle, äänenvärille sekä tasolle. Kuusiasentoisella tilavalitsimella voit käyttää kumpaakin overdriveä erikseen tai yhdistää ne toimimaan sarjassa tai rinnakkain. Mahdollisuus yhdistää Blues Driverin kuulut, pienestä medium-gainiin ulottuvat ilmaisuvoimaiset soundit sekä Angry Charlien aggressiivinen rock-soundi usealla tavalla tekee JB-2 Angry Driverista sointialueeltaan ja monipuolisuudeltaan lyömättömän yhden pedaalin overdriven.

  • Kokonaan uusi, BOSS:in ja JHS Pedalsin yhdessä kehittämä overdrive-pedaali, jossa on massiivinen sointialue
  • Yhdistää BOSS BD-2 Blues Driverin ja JHS Pedalsin Angry Charlien
  • Kolme kaksitoimista potikkaa; itsenäiset drive-, äänenväri- ja äänenvoimakkuussäädöt kummallekin overdrive-tyypille.
  • Mode-valitsin eri overdrive-tyypeille, kaksi sarjakytkentää kerrostamiseen tai rinnakkaiskytkentä ainutlaatuisiin uusiin soundeihin.
  • Mukana myös tila, jolla vaihdellaan BOSS ja JHS overdrivejen välillä pedaalin kytkimellä
  • Remote-liitäntä kauko-ohjaukseen, voit vaihtaa pedaalitiloja ja bypassia erillisellä jalkakytkimellä tai efektien ohjausjärjestelmillä
  • Monivärinen LED-merkkivalo näyttää BOSS-tilan (sininen), JHS-tilan (punainen) tai kummankin yhtäaikaa (purppura)
  • Viiden vuoden BOSS-takuu
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.